Internet Marketing: onderscheid je van je concurrenten

By Tom Zoethout | Internet Marketing

internetmarketing-onderscheidAls onderdeel van je internet marketing strategie is het essentieel dat je weet hoe je je kunt onderscheiden ten opzicht van je concurrenten. Zeker voor traditionele bedrijven is dat nog niet zo eenvoudig. Misschien zijn ze een beetje stoffig, ouderwets… Kun je je dan wel onderscheiden?

Het is gewoon een must! De nieuwe generatie eist het gewoon van je en als je niet meegaat, dan is de kans groot dat het langzaam maar zeker leidt tot daling van aanwas van nieuwe klanten en het langzaam slinken van de portefeuille bestaande klanten.

Internet marketing: hoe kun jij je onderscheiden van je concurrenten?

Dat is een goede vraag. Voor een deel door jezelf te beantwoorden, maar je hebt wellicht ook inspiratie nodig. Neem iets ouderwets als een klassieke cello. Een magnifiek strijkinstrument, maar… wat zou je daar nu mee kunnen doen om onderscheidend te zijn van andere cellospelers?
Je trekt een leren jasje aan, maar is het daarmee echt veranderd? Je zult andere muziek moeten spelen en de muziek ook anders moeten spelen!
Haal jouw inspiratie, net als ik uit deze geweldige video. Geniet van alles wat hier gebeurt!

Vurig spel, waanzinnig snel gefilmd en geknipt! Kijk naar de locatie, de opstelling van de stoelen… En die details: de snaren van de strijkstok die los wapperen. Heerlijk!

Ok! Als je hebt genoten van de video, weer even met beide benen op de grond: Wat kun jij hiervan leren om jouw bedrijf te laten onderscheiden van anderen en wat is daarvoor nodig? En hoe kan internet marketing je hierbij helpen?Anders help ik je graag in het nieuwe jaar!

Ik zou het geweldig vinden als je een reactie onder dit bericht geeft. Wat vond je van de video en heeft het jou ook geïnspireerd?

Proost! Een mooie jaarwisseling en veel succes in 2012!

About the Author

Ik help bedrijven succesvol worden op het internet. Sinds 2005 ben ik Internet Marketing Specialist en help bedrijven met hun internet doelstellingen opstellen en realiseren, bouwen van websites, gevonden worden, advertentie campagnes etc. Kleine ondernemingen, maar ook bedrijven als Tele2, Darboven, Saan, Spliethoff-Sevenstar, Iddink, Thebe, Astra Zeneca, Cordstrap en dergelijke mocht ik helpen succesvoller internet in te zetten voor hun business. Al deze kennis ontsluit ik voor ZZP-ers, webmasters, internet marketeers en anderen om ook succesvoller te worden. Ik heb ook diverse workshops en online trainingen ontwikkeld, waar ik duidelijk en in simpele stappen je kan helpen op uiteenlopende onderwerpen.

Gerelateerde berichten

Internet Marketeers

Leave a Comment:

Leave a Comment: